Konec dalšího slavného páru: Dominik Hašek a Libuše Šmuclerová se rozešli
zdroj: Profimedia

Konec dalšího slavného páru: Dominik Hašek a Libuše Šmuclerová se rozešli

13. 8. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Vztah bývalého hokejového brankaře a generální ředitelky největšího českého mediálního domu po třech letech dospěl ke svému konci. Co se mezi "Dominátorem" a Libuší stalo?

Šmuclerová a Hašek se podle svých vlastních slov rozhodli rozejít z velmi neobvyklého (a poněkud obtížně pochopitelného) důvodu – protože se stále milují.

"Byli jsme spolu více než tři roky, ač ze zcela odlišných světů. To není krátká doba. A právě proto, že jsme se nejen měli, ale i máme stále velice rádi, víme, že nemůžeme spolu být, aniž by to jednoho či druhého z obou lámalo," vysvětlila Libuše Blesku.

"Je nám to velice líto, ale právě proto, že se milujeme, tak to tak musí být," dodala.

Hašek to potvrdil a poděkoval své expřítelkyni za vše, co pro něj kdy udělala.

"Jsem jí vděčný za každý společný den. Byla mi vždy oporou a především jí děkuji za to, kdy mi před třemi roky pomohla v těžké životní situaci," uvedl. Narážel tím na rozvod se svou ženou Alenou, kterou podle mnohých opustil právě kvůli Libuši. On sám to nicméně popíral.

"Jak jsem již řekl dříve, můj rozvod s novým vztahem naprosto nesouvisí," tvrdil.

Šmuclerová oproti tomu nijak nezastírala, že svého tehdejšího manžela Romana odkopla právě kvůli Dominikovi. "Tak mu přeji, aby se mu rozbití dvou rodin vyneslo náhradu za kariéru v NHL," uvedl nedlouho poté naštvaný Roman na svém Facebooku.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku