Kirsten Dunst: „Jsem v baby módu!“
zdroj: tisková zpráva

Kirsten Dunst: „Jsem v baby módu!“

8. 8. 2014 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třiadvacetiletá herečka se nechala slyšet, že má hlavu plnou myšlenek na děti. Uvažuje i o tom, že by si v dohledné době pořídila vlastní?

„V současné době se nacházím v baby módu, protože dvě mé velmi dobré kamarádky jsou těhotné,“ řekla Kirsten v rozhovoru pro časopis Red a dodala:

„Jedna z nich to bere v klidu a ta druhá už se nemůže dočkat, až si zase bude moct dát skleničku vína. Líbí se mi to. Už jsme jí vybrali jméno pro holčičku. Myslím, že 33 je dobrý věk na první dítě.“

Kirsten Dunst zdroj: tisková zpráva

Kirsten, která tráví léto v Londýně se svým přítelem Garretem Hedlundem, přitom oslaví 33. narozeniny příští rok v dubnu. Rodinu však momentálně neplánuje. Připustila ale, že o tom hodně přemýšlí.

„Nikdy nevíte, co se během následujících deseti let stane, ale já si tu otázku pokládám často, protože je mi už přes třicet a to je přece ideální čas vdát se a mít děti, že? Každopádně mám matku, která se mě na to taky často ptá, takže nikoho dalšího nepotřebuju,“ konstatovala blonďatá kráska.

A v čem je problém? Kirsten má strach, že až se stane matkou, začne opět trpět stavy úzkosti. „Když jsem byla mladší a nepracovala, měla jsem často obavy. Nemohla jsem se zbavit pocitu, že bych měla něco dělat. Teď už jsem v pohodě a nedělá mi problém vypnout a jen tak relaxovat. Jsem ale přesvědčena, že jednoho dne, pokud budu mít děti, se mi úzkost ze života zase vrátí, protože pak máte strach o někoho jiného,“ vysvětlila.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku