King Kong, nebo Kong: Ostrov lebek, který z filmu je úchvatnější?
zdroj: tisková zpráva

King Kong, nebo Kong: Ostrov lebek, který z filmu je úchvatnější?

10. 8. 2017 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Již v březnu tohoto roku vtrhl do kin dlouho očekávaný snímek Kong: Ostrov lebek. Režisér Jordan Vogt-Roberts si vzal opravdu velké sousto, protože poslední King Kong z roku 2005 od Petera Jacksona, byla opravdu pěkná podívaná. Proto jsme se rozhodli zjistit jaký názor mají na tyto 2 filmy naši čtenáři, a který film se jim líbí více.

King Kong

Peter Jackson, držitel Oscara za režii Pána prstenů, si splnil dětský sen, když znovu přivedl na filmové plátno King Konga. Nejslavnější monstrum filmové historie tak prožívá úžasný návrat s pomocí režiséra, který dokáže skloubit nejmodernější trikové efekty s velkolepou výpravou, zajímavými postavami a strhujícím příběhem. Více.

zdroj: Archiv

King Kong (2005) zdroj: Bontonfilm

Více fotek z filmu King Kong

Kong: Ostrov lebek

King Konga od Petera Jacksona jsme tu měli zhruba dekádu nazpět, nové provedení však míří do zcela jiných vod než minule. Tentokrát se totiž podíváme na tropický ostrov, kde ve stylizaci Coppolovy Apokalypsy (Apocalypse Now) začne expediční tým bojovat v Kongově království přerostlé fauny a floru o holý život - a má to být podstatně surovější než minule. Více.

zdroj: Archiv

Kong: Ostrov lebek zdroj: Freeman Ent.

Více fotek z filmu Kong: Ostrov lebek

Přidejte se do fanklubu svého oblíbeného filmu!
Fanklub King Kong
Fanklub Kong: Ostrov lebek

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku