Kim Kardashian najala dcerce chůvu: Musí spát až deset hodin denně!
zdroj: tisková zpráva

Kim Kardashian najala dcerce chůvu: Musí spát až deset hodin denně!

10. 7. 2013 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Péče o miminko jí zabere čas, který dříve věnovala spánku a svízelnou situaci vyřešila chůvou, která ji dceru v noci bude hlídat.

Dvaatřicetiletá hvězda rodinné reality show Kardasianových je čerstvou matkou měsíční holčičky North West, jejíž otcem je známý rapper Kanye West. Aby netrpěla nedostatkem spánku a vyspala se každý den do krásy, najala si chůvu, která jí bude dítko v noci hlídat.

Pokud by se do mateřství vrhla stejně jako do plnění svého cvičebního programu na hubnutí, trpěla by spánkovým deficitem. Zdroj z jejího okolí se svěřil, že je spánek pro Kim hodně důležitý. Bez osmi až deseti hodin spánku prý zkrátka nemůže fungovat! Sama Kim má pocit, že bez dlouhého a kvalitního spánku nemůže být šťastná a tím pádem ani dobrou mámou pro své dítě.
Kanye West zdroj: tisková zpráva

Chůva malé North spí s dítětem v pokoji, aby byla ihned připravena, pokud by bylo potřeba vyměnit North plenku nebo ji nakrmit. Přestože si Kim velice váží toho, že je matka a snaží se dělat to co nejlépe, rozhodně se neošidí a ráda si dá poctivých dvacet.

Kim a Kanye jsou také kritizováni za zvláštní jméno, které svému dítěti dali. V překladu totiž znamená Severo-Západ. Kimina matka Kris si ale za společným rozhodnutím rodičů holčičky stojí, protože to bylo prý společné rozhodnutí. „ Myslím si, že to bylo správné rozhodnutí. Udělali ho společně a North znamená nejvyšší síla. Jejich malá holčička je ten nejvyšší bod a síla mezi nimi," vysvětlila.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku