Kim Kardashian jako chytrá horákyně na Paris Fashion Weeku: To je výstřih!
zdroj: Profimedia

Kim Kardashian jako chytrá horákyně na Paris Fashion Weeku: To je výstřih!

3. 10. 2013 – 15:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Být profesionální celebritou vyžaduje vypadat stále skvěle a ví to i hvězda rodinné reality show.

Od porodu malé North se dvaatřicetiletá profesionální celebrita Kim změnila k nepoznání. Těhotenská kila už nejsou téměř vidět, ale to možná proto, že novopečená maminka nikdy nebyla žádná vyžle. Další změnou prošly její tmavé vlasy, které si nechala zesvětlit peroxidem a samozřejmě její prsa, které jsou od porodu neuvěřitelně plná. Kim své přednosti ukázala na pařížském fashion weeku, kdy si oblékla malé černé ve stylu chytré horákyně s průřezy a neuvěřitelným dekoltem.

Kim Kardashian zdroj: tisková zpráva

Na nóbl párty Mademoiselle C byla k nepřehlédnutí! Muži museli mít co dělat, aby se jí dokázali vůbec dívat do očí a dámy jen tiše záviděly. "Kim makala opravdu tvrdě, aby zhubla. Starost a nošení malé Nori je dobrým hubnoucím nástrojem, ale pomáhá jí také osobní trenér a čtyřhodinový domácí trénink," uvedl zdroj.

Kim Kardashian zdroj: tisková zpráva

I když vypadá Kim skvěle, pořád se moc necítí, i když se ji přítel Kanye West snaží uklidňovat, že vypadá fantasticky. Určitě si nemá tak krátce po porodu na co stěžovat, kdejaká mamka by jí mohla závidět. I když s tolika milióny dolarů na kontě se přece jen hubne o dost snáze. 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku