Kendra Wilkinson zvažuje rozvod
zdroj: Profimedia

Kendra Wilkinson zvažuje rozvod

16. 10. 2014 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Devětadvacetiletá herečka a modelka prý vážně přemýšlí o tom, že by opustila svého manžela Hanka Basketta.

Jak jsme vás již informovali, Baskett čelí spekulacím, podle kterých svou ženu podváděl s transsexuálním modelem. Přestože to vehementně popírá, Kendra si není jistá, zda mu má věřit.

„Není vůbec přesvědčena o tom, že by s ním měla zůstat. Pořád zvažuje rozvod,“ prozradil nejmenovaný zdroj magazínu People.

Kendra Wilkinson zdroj: Profimedia

Hlavním důvodem, proč se Kendra nemůže rozhoupat je skutečnost, že má s Hankem dvě děti a navíc sama pochází z rozvrácené rodiny.

„Dobře si pamatuji ten den, kdy se rodiče prostě rozešli, a bylo po všem. Zlomilo mě to a poznamenalo to celé mé dospívání. A nyní jsem sama tak blízko rozvodu. Dokonce jsem se už setkala s právníky,“ prohlásila hvězda reality show The Girls Next Door v září a dodala:

„Jenže musím myslet i na malého Hanka a Alijah Mary. Sama jsem byla dítě, když naši učinili ukvapené rozhodnutí a bolí mě to ještě dnes. Já zkratkovitě jednat nehodlám a už vůbec ne jen na základě toho, co si o tom všem myslí veřejnost. To by bylo to nejhorší, co bych mohla udělat - jak pro sebe, tak pro své děti."

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku