Kelly z Beverly Hills 90210 se stala v 41 letech modelkou. To je kost!
zdroj: Profimedia

Kelly z Beverly Hills 90210 se stala v 41 letech modelkou. To je kost!

16. 9. 2013 – 13:51 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Na to, stát se modelkou, není nikdy pozdě! O tom se přesvědčili účastníci přehlídky, která se konala minulou středu v rámci Fashion weeku v New Yorku.

Jednačtyřicetiletá hollywoodská herečka zazářila na týdnu módy v New Yorku, kde se stala modelkou kolekce návrhářky Aerin O'Connell. Je vidět, že o svůj zevnějšek někdejší hvězda teenagerovského seriálu Kelly Taylor dbá a nevyhýbá se ani posilovně. Trojnásobná maminka, která na sobě po rozvodu s manželem a hercem Peterem Facinellim, který si zahrál v upírské sáze Twilight Carlisle Cullena, začala tvrdě makat, předvedla svou úžasnou postavu v obepnutých šatech.

Jennie Garth s návrhářkou Aerin O'Connell zdroj: Profimedia

Na mole všem vyrazila dech a v bílobéžových minišatech s dlouhým rukávem jí to ohromně slušelo. Jak by vedle ní dnes vypadala asi její kolegyně Shannen Doherty alias Brenda Walshová?

Jennie je rok a půl po rozvodu opět našla muže svého života, kterým je ředitel společnosti Planes, Trains, and Automobiles Michael Shimbo. Pár je zamilovaný až po uši a najevo to dává i na sociálních sítí. "Mám tu nejkrásnější ženu, jakou by si muž mohl kdy přát," napsal Shimbo na svém Twitteru. Vypadá to, že herečce začíná nová etapa života, ve které snad bude opět šťastná.

Zatím bez komentáře, buďte první!