Kelly Osbourne navrhne kolekci oblečení pro plnoštíhlé. Jaká je její vize?
zdroj: Instagram

Kelly Osbourne navrhne kolekci oblečení pro plnoštíhlé. Jaká je její vize?

5. 9. 2013 – 11:30 | Magazín | Tevi | Diskuze:

Dříve sama byla baculkou, proto možná bude nejlépe vědět, co je pro plnoštíhlé nejlepší. Kelly se stane módní návrhářkou!

Kelly sama dokázala několik kilogramů sundat, ale rozhodně ví, jak se ženy cítí, když jejich velikostí není 34/36. Proto se zpěvačka rozhodla podpořit ženy, které jsou baculatější a navrhla pro ně novou módní kolekci.

Na Hollywoodském BeautyCon Summit na konci srpna se přiznala módné polici, že je naprosto nadšená ze zakázky, kterou získala. „ Když jsem přišla na tohle setkání a posadila jsem se a oni mi řekli: ano, budete mít kreativní kontrolu nad modely a ano, můžete dělat velikosti pro plnoštíhlé, byla jsem nadšená, že se to tak stalo,“ uvedla Kelly.

Kelly Osbourne zdroj: Instagram

Osmadvacetiletá zpěvačka přiblížila, že kolekci chce dělat tak, aby to pořád byla hodně ona-nepředvídatelná, ale také určitě předvede něco normálního, co mohou nosit všechny baculky a co nebude tak moc extravagantní.

Kelly Osbourne zdroj: Instagram

„ Když jsem zhubla a mohla začít nosit oblečení, které jsem vždy nosit chtěla, ale nesedělo mi, opravdu jsem chtěla něco změnit. Vyvolává to ve mně hořkosladké pocity vůči módnímu světu,“ dodává Kelly Osbourne.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku