Kelly Osbourne byla v léčebnách pro závislé jako doma
zdroj: Profimedia

Kelly Osbourne byla v léčebnách pro závislé jako doma

7. 8. 2013 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dcera slavného rockera konečně promluvila o své bujaré minulosti, kdy podlehla síle drog i alkoholu.

Kelly konečně veřejně promluvila o své komplikované minulosti. Byla častou uživatelkou drog i alkoholu, což by u dcery neméně velkého konzumenta, rockera Ozzyho Osbourna, nebylo moc velkým překvapením. Tím ale spíše je, že se Kelly dokázala od svých závislostí odprostit a odrazila se znovu ode dna.

Nedávno herečka a zpěvačka promluvila o své minulosti a o tom, jak byla sedmkrát na odvykacím léčení a dvakrát na léčení psychických poruch. Do tohoto ústavu se dostala poté, co její matce Sharon Osbourne byla diagnostikována rakovina. Právě i díky této nepříjemné zprávě si Kelly dokázala uvědomit své hodnoty a rozhodla se svůj život změnit.

Prioritou se pro ni stala péče o nemocnou matku, se kterou trávila čtyřiadvacet hodin, sedm dní v týdnu. „Stála jsem tváří v tvář volbě mezi kariérou a trávením času s mou matkou, protože to mohly být její poslední dny. Myslela jsem si, že jí ztrácím, bylo to hrozné,“ uvedla Kelly. Také si uvědomila, že léčba, ať už s prášky nebo bez nich, nebude úspěšná, pokud dotyčný nebude chtít. A právě to platilo i pro ni a proto se rozhodla změnit svůj život.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!