Kelly Clarskon oznámila novinku. Měsíc po svatbě je těhotná!
zdroj: tisková zpráva

Kelly Clarskon oznámila novinku. Měsíc po svatbě je těhotná!

21. 11. 2013 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Jednatřicetiletá herečka oznámila, že je v jiném stavu. Její dvě nevlastní děti tak dostanou dalšího sourozence.

„Jsem těhotná! Brandon i já jsme radostí bez sebe, je to ten nejlepší předvánoční dárek!“ uvedla nadšená Kelly na svém Twitteru.

Tato zpráva přišla jen měsíc poté, co se Kelly provdala za Brandona Blackstocka a stala se tak nevlastní matkou jeho dvou dětí – sedmiletého Setha a jedenáctileté Savannah.

„Seth a Savannah jsou prostě skvělí. Nikdy jsem po dětech moc netoužila, ale teď bych si jich klidně pořídila i pět.“ prohlásila tehdy americká popová hvězda.

Kelly Clarkson zdroj: tisková zpráva

Kelly už nicméně zjistila, že těhotenství má i své stinné stránky. Kvůli nevolnostem byla nucena odložit sobotní koncert v Bufallu. Může ji však hřát vědomí, že její příznivci se nejen nenaštvali, ale naopak ji vyjádřili pochopení i podporu.

„Po prvním trimestru už to bude mnohem lepší, slibuji! A gratulujeme!“ vzkázala ji prostřednictvím Twitteru jedna z jejich fanynek.

Připomeňme, že Kelly zvítězila v historicky první řadě soutěže American Idol konané v roce 2002. Od té doby získala již tři ceny Grammy a prodala více než 27 miliónů alb.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku