Keira Knightley se dnes vdává na svém francouzském sídle v Provence
zdroj: Profimedia

Keira Knightley se dnes vdává na svém francouzském sídle v Provence

4. 5. 2013 – 8:49 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Krásná herečka bude mít se svým snoubencem Jamesem Rightonem hned dvě svatby. Jedna proběhne dnes na jejím sídle v Provence za přítomnosti méně než padesáti svatebčanů a podruhé budou muset svůj slib stvrdit ve Velké Británii.

Sídlo herečky, které se nachází v jižní Francii na dvacetiakrovém pozemku, má celkm osm ložnic. Některé nevěsty vybírají místo pro svůj velký den i několik měsíců, ale pokud vlastníte takové sídlo jako Keira, máte o starost míň. Herečka si vymění manželský slib s klávesistou rockové kapely Klaxons za přitomnosti nejbližší rodiny, přátel a kolegyně Sienny Miller. Sousedy mladého páru jsou například Brad Pitt a Angelina Jolie, kteří na jihu Francie také vlastní nemovitost. 

Osmadvacetiletá Keira přiletěla na své sídlo na počátku tohoto týdne, aby pomohla své matce Sharman Macdonald s přípravami na svatbu, která bude spíše intimní záležitostí v kruhu nejbližších. Pár zaměstnal cateringový tým a objednal si 120 lahví vína z místní vinice Chateau Minuty a o zábavu se postará zbytek kapely o rok staršího ženicha.

Sídlo v Provence zdroj: Profimedia

"Je to krásné místo pro svatbu a oni jsou velmi šťastní. Vybrali si ideální čas roku a skvělé počasí na tuto událost," svěřil se jeden z hostů.

Keira požádala všechny hosty, aby přijížděli na její velký den odděleně, aby neupoutávali pozornost. Minulý týden se svěřila Daily Mail: "Nejsme velké svatební typy, nemusím mít všechno."

I když si mladý pár vymění svatební slib již dnes, sňatek bude právoplatný až při registru ve Velké Británii.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku