Když s léčbou AKNÉ pomáhá věda: šetrně, doma a s 90% účinností!
zdroj: tisková zpráva

Když s léčbou AKNÉ pomáhá věda: šetrně, doma a s 90% účinností!

15. 6. 2016 – 11:13 | Magazín | Inzerce

Je nejčastější kožní nemocí, ale stejně se s ním špatně smiřujeme. Je to jako začarovaný kruh – akné dokáže negativně ovlivnit psychiku, stejně jako psychika dokáže ovlivnit tvorbu pupínků. Na to, jak z toho ven, přišli čeští vědci. Ti vyvinuli Face-Up!, přístroj na léčbu akné s 90% účinností. 

Akné dokáže způsobit jizvy na tváři i na duši. Patří mezi nejrozšířenější kožní nemoci vůbec a podle statistik jím trpí až 70 procent všech lidí na světě. Nechcete se schovávat a zároveň vás už nebaví donekonečna polykat různé pilulky nebo na sebe vrstvit tuny drahých krémů, které často nemají kýžený účinek a jen vám dráždí pleť? Pomoct vám může věda a přístroj Face-Up!

Více na www.face-up.cz

FOTO2 zdroj: tisková zpráva

Přístroj na doma

Čeští vědci po desíti letech výzkumu objevili mechanismus, jak účinně odstranit akné. Podařilo se jim vyvinout přístroj, který jako jediný na světě využívá účinků tří silových polí: plošného impulzního magnetického a světelného pole a tepla. Přístroj Face-Up! tak pomáhá urychlovat metabolismus kožních buněk a zlepšovat vlastnosti kůže - nejen že tlumí výdej kožního mazu, ale také zrychluje hydrataci pokožky, zvyšuje pružnost a vyrovnává nerovnosti pleti. Použití přístroje je přitom bezbolestné a jednoduché – zvládnete to za 10 minut, doma a s 90% účinností.

Více na www.face-up.cz

FOTO5 zdroj: tisková zpráva

Neschovávejte se!

Jak akné dokáže znepříjemnit život, ví dobře Lenka Holoubková. Dvaadvacetiletá studentka z Brna bojovala s pupínky hlavně na obličeji a zádech a s jizvičkami, které po nich zbyly, od svých třinácti let. Nepomohla žádná kosmetika ani lékař a trpělo hlavně sebevědomí.  „Jsem mladá a štíhlá, ale místo abych nosila trička na ramínkách nebo šaty s výstřihem, oblékala jsem se schválně tak, abych záda, ramena a výstřih zahalila. Různě jsem experimentovala i s make-upem, ale ten nerovnosti na pleti často ještě víc zvýrazní. Vždycky, když se akné zhoršilo, řešila jsem, jak se co nejvíce schovat,“ popisuje Lenka.

Více na www.face-up.cz

IMG_9821 zdroj: tisková zpráva

Vrací ztracené sebevědomí. Po celém světě

Nakonec po letech experimentování vyzkoušela Face-Up! „Po desíti dnech jsem začala vidět první výsledky. Nejen že pupínky začaly ustupovat, ale začaly se mi také zacelovat jizvičky, které mi po akné zbyly. Za dva týdny půlka z nich zmizela,“ vzpomíná Lenka. Podobný výsledek zaznamenala i Lenčina maminka. „Přístroj nám oběma hodně pomohl,“ dodává.

Dnes je přístroj českých vědců stále více populární nejen u nás, ale i v zahraničí – používá ho přes 30 tisíc lidí v 10 zemích světa.