Kdyby byla Kim Kardashian mužem, chtěla by mít sex sama se sebou
zdroj: tisková zpráva

Kdyby byla Kim Kardashian mužem, chtěla by mít sex sama se sebou

20. 2. 2013 – 16:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Známá televizní celebrita se svěřila, že kdyby měla možnost být muž, chtěla by vyzkoušet sex se svou maličkostí.

Dvaatřicetiletá Kim Kardashian, která se proslavila zejména sexy fotografiemi a účinkováním v rodinné reality show, se svěřila se svým nezvyklým přáním během pondělní epizody rodinné show. Své sestře Khloe svěřila: "Chtěla bych vědět, jaké je to mít sex sama se sebou, zkrátka jaký je to pocit."

Kim je známá tím, že své tělo má skutečně ráda a nebojí se ho odhalovat. Její sexy fotky ji také zajistily popularitu a sama ráda posílá svým fanouškům amatérské snímky na internet.

Kim Kardashian zdroj: tisková zpráva

Začalo to tím, že ji poslali z magazínu Cosmopolitan dotaz, co by dělala, kdyby mohla strávit den v roli muže. Možná by si Kim měla některé své myšlenky nechat pro sebe a nebýt tak zaujatá sama sebou. Před nedávnem také předváděla své kypré křivky na focení pro časopis DuJour. Kim má postavu ve tvaru hrušky, tedy velká prsa, úzký pas a větší zadeček a je na svou postavu náležitě pyšná. Oblékáním své přednosti ráda zdůrazňuje a nechává vyniknout, ovčem někdy neodhadne tu správnou velikost.

V současnosti je Kim těhotná se svým přítelem Kanye Westem a na miminko se velmi těší. Pár také tento týden médiím představil své ohromné sídlo, kde budou svého potomka vychovávat.

Zatím bez komentáře, buďte první!