Kdo chce dostat hlavní roli ve zfilmovaném bestselleru Padesát odstínů šedi?
zdroj: tisková zpráva

Kdo chce dostat hlavní roli ve zfilmovaném bestselleru Padesát odstínů šedi?

25. 1. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Současný světový knižní bestseller Padesát odstínů šedi (Fifty Shades of Grey) bude zanedlouho zfilmovaný a o hlavní role se už nyní uchází mnoho známých herců nejen z Hollywoodu.

Po hlavní roli v plánovaném zfilmování touží i herečka Mila Kunis, která byla čtenáři časopisu The Sun zvolena nejvíce sexy ženou současnosti. Mohli jsme ji vidět například ve strhujícím dramatu Černá labuť, kde ztvárnila roli baletky a kvůli roli neváhala drasticky zhubnout, aby její postava vypadala autentičtěji. Kdo četl Padesát odstínů šedi jistě ví, že toho hlavní hrdinka bude muset hodně vytrpět a také se bude ve filmu obnažovat. Kniha je označována za mělké porno a je na samotných režisérech, jak její zfilmování pojmou.

Mila Kunis zdroj: tisková zpráva

Mila má krásnou ženskou postavu a určitě se za ni nemusí stydět. Je ale pravdou, že když ji paparazzi zachytí po ránu se svým milým Ashtonem Kutcherem na procházce městem, jen málokdo by ji poznal. Mila přiznala, že by si ráda zahrála roli hlavní hrdinky Anastasie Steele, která žije v sadomasochistickém vztahu s miliardářem Christianem Greyem. S hlavní ženskou rolí v plánovaném filmu je také spojována hvězda filmu Harry Potter dvaadvacetiletá Emma Watson a hlavního mužského představitele Christiana Greye by zase podle zahraničních zdrojů mohl hrát dvaatřicetiletý Ryan Gosling. Tak se necháme překvapit, koho ve filmu nakonec uvidíme.

Ryan Gosling zdroj: tisková zpráva

Kniha od autorky E.L. James je čtivá i pro ty, kdo příliš nečtou. Je plná sexu a romantiku by v ní čtenář pohledal. Přesto ženy přitahuje jako magnet a druhý díl Padesát odstínů temnoty byl horlivě všemi čtenářkami netrpělivě očekáván. Filmaři moc dobře vědí, že zpracovat takový bestseller může být trefou do černého a i když to bude propadák, fanoušci knihy na to půjdou alespoň ze zvědavosti a proto pustit takovou šanci, by byl pro ně hřích.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!