Katy Perry shání hnízdečko lásky pro svého milence
Katy Perry a John Mayer | zdroj: Profimedia

Katy Perry shání hnízdečko lásky pro svého milence

28. 11. 2012 – 11:22 | Magazín | Jitka Pavlíková | Diskuze:

Zpěvačka si svůj křehký vztah s hudebníkem Johnem Mayerem náležitě hýčká. Dvojice se totiž po pár měsících rozešla, ale protože partneři zjistili, že bez sebe nemohou žít, dali se znovu dohromady. Katy se rozhodla nemeškat čas a vyrazila se svým miláčkem na lov ideálního společného bydlení v Los Angeles.

Podle zdrojů blízkých páru by spolu Katy a John rádi bydleli již letos o Vánocích, takže mají opravdu dost práce. Zdá se, že zpěvaččino okolí však vztahu příliš nepřeje, protože John Mayer má pověst pořádného proutníka.

Před Katy vystřídal pořádnou plejádu krásných hvězd. Po jeho boku se objevily Jessica Simpson, Cameron Diaz či Taylor Swift. Jak se zdá, rozhodl se Mayer přesedlat z křehkých blondýnek na živelné brunetky, jakou Katy Perry bezpochyby je.

Přátelé se o Katy bojí, neboť zpěvačka neměla dosud ve vztazích příliš štěstí. Její manželství s anglickým komikem Russelem Brandem vydrželo fungovat sotva rok, rady a varování si však k srdci příliš nebere, spíše naopak. "Dost jejích kamarádů si je jistých, že to celé skončí v slzách, ale je to naopak semklo víc dohromady. Mají takový ten pocit 'sami proti všem,'" uvedl zdroj z jejich okolí.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku