Katy Perry a John Mayer se už potřetí rozešli
zdroj: Profimedia

Katy Perry a John Mayer se už potřetí rozešli

21. 3. 2013 – 11:09 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Tak tomuhle se říká vztah jako na houpačce. Katy a John se stále rozcházejí a zase se k sobě vracejí. Jak dlouho bez sebe vydrží tentokrát?

Pár se naposledy rozdělil loni v létě a pak znovu v říjnu. Nyní se situace opakuje a to navzdory tomu, že ještě nedávno to vypadalo na svatbu. Katy dokonce nějakou dobu nosila rubínový prsten.

"Je to velmi smutné," uvedl nejmenovaný zdroj z jejich okolí. "Ale není všem dnům konec. Uvidíme, jak se věci vyvinou dál," dodal optimisticky. Další z přátel hvězdného páru konstatoval, že Katy si stále nechává pootevřená vrátka pro případ, že by se chtěla k Johnovi vrátit.

Russell Brand zdroj: tisková zpráva

Není to tak dlouho, co si pětatřicetiletý zpěvák pochvaloval, jak moc je ve vztahu šťastný. "Poprvé v životě vůbec nemám pocit, že bych chodil s celebritou," řekl John. "Je těžké to vysvětlit, ale… pro mě je to něco velmi lidského." Stejně tak připustil, že už přemýšlel i o manželství: "Samozřejmě! Myslím, že jsem stále kluk z Connecticutu. To se zkrátka dělá," konstatoval Mayer.

Mezitím Russell Brand – který se s Katy rozvedl v červenci minulého roku – veřejně přiznal, že jejich 14-ti měsíční manželství bylo vratké už od samotného začátku. Je tedy otázkou, zda by měl John kvůli nevydařenému zasnoubení truchlit nebo být naopak za rozchod vděčný.

...

Zatím bez komentáře, buďte první!