Katy Perry a John Mayer berou svůj vztah velmi vážně
zdroj: tisková zpráva

Katy Perry a John Mayer berou svůj vztah velmi vážně

9. 2. 2013 – 17:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Přestože spolu již randí nějaký ten pátek, až nyní si přiznali, že je to pro oba dva něco opravdového a výjimečného.

Pětatřicetiletý zpěvák John Mayer přiznal v interview pro jeden americký deník, že vztah s o sedm let mladší zpěvačkou, pro něj není jen další vztah s celebritou, jak to cítil kdykoliv předtím. "Nedokážu to pořádně vysvětlit. Je to pro mě poprvé, co cítím, že je to to opravdu skutečné, cítím v tom něco velmi lidského. Když se ho zeptali, zda si sebe dokáže představit ve svazku manželském, měl v tom jasno. "Samozřejmě, jsem pořád přece jen ten chlapec z Connecticutu. Dokážu si to představit," vysvětlil Mayer.

Katy Perry a John Mayer zdroj: Profimedia

Zda bude právě Katy Perry jeho vyvolenou, ukáže až čas. Zpěvačka už byla jednou vdaná a to za herce Russela Branda, kterého si vzala v roce 2010 po více jak roční známosti v indickém Rádžhastánu. Ačkoliv o něm prohlašovala, že bude úžasný otec, rozvedli se už v roce 2012 pro nepřekonatelné rozdíly a nedostatek času.
John Mayer zase chodil s herečkou Jennifer Aniston, se kterou se neustále rozcházeli a dávali dohromady, ale s hudebnicí Perry toho mají možná o něco víc společného.

Naposledy byli spatřeni na předávání hudebních cen Grammy, kterých už má zpěvák doma několik. S Katy se drželi neustále za ruce a vypadali velmi zamilovaně. 

Zatím bez komentáře, buďte první!