Katie Price: „Manžel mě vůbec nepodpořil!“
zdroj: tisková zpráva

Katie Price: „Manžel mě vůbec nepodpořil!“

21. 7. 2014 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Šestatřicetiletá herečka a bývalá modelka se rozpovídala o svém předčasném porodu. Co všechno prozradila?

Katie Price loni zažila velké trauma – musela totiž ve Francii rodit několik týdnů před termínem. Jejího manžela Kierana Haylera to však nijak nevyvedlo z míry.

„V den, kdy Jett přišel na svět, mě Kieran navštívil. Ale spěchal a zdržel se u mě jen chvíli. Sotva odešel, do mého pokoje vrazili lékaři a řekli mi, že mám deset minut na přípravu na operaci,“ řekla Katie magazínu The Sun.

Katie Price a Kieran Hayler zdroj: tisková zpráva

Čtyřnásobná maminka se podle svých vlastních slov cítila podobně, jako když po rozchodu s fotbalistou Dwightem Yorkem rodila svého prvního syna Harveye. „Samozřejmě se mi to okamžitě vybavilo. V duchu jsem si pomyslela: ‚Skvělé, zase jsi na to úplně sama,‘“ zavzpomínala.

Jediný, kdo Katie v těžkých chvílích poskytoval emocionální podporu, byl její kadeřník Mikey Kardashian. Tehdy poprvé začala mít podezření, že s jejím manželstvím není něco v pořádku – a nemýlila se. Zanedlouho vyšlo najevo, že zatímco ležela v nemocnici, Kieran si užíval s její nejlepší kamarádkou, devětačtyřicetiletou Jane Poutney.

„Mrzí mě, že to musím napsat, ale já a Kieran se rozvádíme. On a Jane spolu měli sedm měsíců poměr,“ oznámila následně na svém Twitteru.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku