Katherine Jenkins začala studovat judaismus
zdroj: Profimedia

Katherine Jenkins začala studovat judaismus

17. 7. 2014 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Čtyřiatřicetiletá velšská zpěvačka se kvůli svému snoubenci Andrewovi Levitasovi pustila do studia judaismu

„Je to důležitá část života mého partnera a já se o ní samozřejmě chci dozvědět co možná nejvíc,“ komentovala své rozhodnutí Katherine, která se s pohledným hercem zasnoubila po šesti měsících randění.

Blonďatá kráska prý však rozhodně nehodlá zapomenout na své křesťanské kořeny. „Až do svých osmnácti jsem pravidelně chodila do kostela a to bude vždy mé pozadí. Nicméně si myslím, že je velmi zajímavé poznat i jinou víru, pochopit ji a respektovat,“ prohlásila a dodala:

„Je to jen o chuti studovat. A mě opravdu baví učit se o různých náboženstvích. Řekne vám to něco i o lidech, kteří je vyznávají.“

Katherine Jenkins a Andrew Levitas zdroj: Profimedia

Katherine nedávno dokonce věnovala 140 000 liber jisté židovské charitativní organizaci. Tvrdí však, že s tímto nápadem přišla (i ho realizovala) její nahrávací společnost Decca a skutečnost, že si má brát Andrewa – kterého v březnu popsala jako „krásného židovského chlapce z New Yorku“ – s tím nijak nesouvisí.

Známá sopranistka rovněž odhalila podrobnosti o svém novém albu Home Sweet Home. To bude obsahovat nejen skladby od Beethovena a Bacha, ale například i re-recording hitu Barcelona od Freddieho Mercuryho a operní pěvkyně Montserrat Caballé.

Zatím bez komentáře, buďte první!