Kate Hudson prozradila, proč zrušila své zasnoubení s Mattem Bellamym
zdroj: Profimedia

Kate Hudson prozradila, proč zrušila své zasnoubení s Mattem Bellamym

22. 10. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Šestatřicetiletá americká herečka otevřeně promluvila o rozchodu s frontmanem skupiny Muse. Jejich vztah prý zdaleka nebyl tak ideální, jak si většina lidí myslela.

Hudson a Bellamy se dali dohromady v roce 2010 a v dubnu 2011 oznámili zasnoubení. O tři měsíce později hvězda filmu Na pokraji slávy porodila jejich první společné dítě (chlapečka jménem Bigham) a zdálo se, že svatbě už nic nestojí v cestě.

Nakonec to ale dopadlo úplně jinak – loni v prosinci se pár nečekaně rozešel.

"Konce vztahů bývají bolestivé… Kdybychom s Mattem měli skvělý vztah, ještě bychom byli spolu – ale my jsme se rozhodli jít dál, protože jsme měli odlišné představy o tom, jak chceme žít naše životy," uvedla Kate v rozhovoru s časopisem Allure.

Navzdory tomu zůstali přáteli – především kvůli dětem (Hudson má ještě jednoho syna z manželství s Chrisem Robinsonem, pozn. red.).

"Řekli jsme si, že se musíme pokusit pro ně vytvořit něco, díky čemu by měli pocit, že spíš něco získaly, než ztratily. Děti prostě chtějí vidět, že jejich rodiče jsou v pohodě. Všichni jsou v pohodě, všechno je cool," řekla hollywoodská kráska, která momentálně údajně randí s teprve třiadvacetiletým hudebníkem Nickem Jonasem.

"Jakožto někdo, kdo pochází z rozvrácené rodiny a má nevlastního otce, jsem opravdu těžila z jeho velmi konzistentní přítomnosti v mém životě. A to je něco, čeho jsem si vědoma a co ve svém životě chci," uzavřela.

Zatím bez komentáře, buďte první!