Karolína Kurková: Mít syna s sebou v práci je šílené!
zdroj: tisková zpráva

Karolína Kurková: Mít syna s sebou v práci je šílené!

13. 3. 2013 – 8:15 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Světová topmodelka českého původu se v rozhovoru pro časopis People rozpovídala o svém tříletém synovi Tobinu Jackovi.

Devětadvacetiletá Karolína se svěřila, že mít u sebe při práci svého tříletého syna, není úplně jednoduché. Malý Tobin si nemůže pomoci, ale s každým by chtěl hned zavést řeč. "Miluju když za mnou přijde na plac mě navštívit, ale každý je z něj pak roztržitý...začne s každým mluvit a je velmi otevřený a hovorný. Také se rád předvádí a ukazuje všem jaké má nové auto nebo pěknou rockovou košili. Nebo začne tancovat a zpívat, jako nějaký malý umělec," vysvětlila Karolína.

Karolína Kurková, Archie Drury, Tobin Jack zdroj: Profimedia

Když modelka pracuje, je raději, když syn tráví čas s kamarády, nebo ve školce, kde se aspoň zabaví. Potom ji mrzí, když na ní musí čekat během přehlídky v zákulisí.

S manželem Archiem Drurym žijí v New Yorku, kde to malý Tobin Jack miluje. Hlavně vlaky, za kterými s ním také rodiče chodí na průzkumy. "Miluje opravdové vlaky! Když jsme v New Yorku, tak s ním chodíme do metra a po schodech pořád nahoru a dolů a dáváme mu stopky, aby měřil čas příjezdu vlaku. Je úžasné sledovat ty jeho rozzářené oči čekající na to až přiede," vysvětluje dále Karolína.

Díky synovi nemá ani problém udržet si štíhlou postavu: "Musím za ním vždy běhat! Je to výkon běhat za tříletým klukem, který velmi rychle běhá. Vždy jakoby předstírám, že ho nemůžu najít. Miluje to, když ho honím a on mi utíká, dodává krásná topmodelka.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku