Karel Gott podstoupil operaci srdce, jeho stav je stabilizovaný
zdroj: Profimedia

Karel Gott podstoupil operaci srdce, jeho stav je stabilizovaný

29. 10. 2015 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Šestasedmdesátiletý zpěvák doslova utekl hrobníkovi z lopaty. S největší pravděpodobností mu hrozilo protržení aorty.

Karel Gott má za sebou miniinvazivní operaci zúžené srdeční chlopně. V nemocnici navíc vyšlo najevo, že je silně dehydratovaný. V současné době se nachází na jednotce intenzivní péče.

"Jeho stav je stabilizovaný a pooperační průběh je bez komplikací. Všechny vás moc zdraví a děkuje za krásné a povzbuzující vzkazy," uvedla jeho manželka Ivana.

Jak jsme vás již informovali, Gott v úterý zkolaboval a musel být převezen do Institutu klinické a experimentální medicíny (IKEM). Na jeho Facebooku se následně objevil příspěvek, ze kterého plyne, že ruší všechna svá vystoupení v nadcházejícím období.

Interpreta hitů jako Oči sněhem zaváté či Lady Karneval trápilo srdce už delší dobu. Chirurgický zákrok ale chtěl podstoupit až v listopadu, tedy po předávání Zlatých Slavíků. Jenže mu to nevyšlo.

Zdá se, že Gott si toho nabral víc, než dokázal zvládnout. Podle některých bulvárních magazínů se v létě cítil tak dobře, že dokonce uvažoval o vysazení léků na arytmii. Nedal na rady lékařů, tvrdě pracoval… a takhle to dopadlo.

"Jsem v šoku! Telefonovala jsem Ivance a vzkázala přes ni Kájovi, že mu všichni držíme palce a že určitě vše dobře dopadne," řekla Blesku Helena Vondráčková.

Přejeme hodně sil a brzké uzdravení!

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku