Karel Gott: 'Být se svou rodinou je pro mne největší výzva uzdravit se'
zdroj: Profimedia

Karel Gott: 'Být se svou rodinou je pro mne největší výzva uzdravit se'

24. 11. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Šestasedmdesátiletému zpěvákovi se splnilo jeho přání – poprvé od své hospitalizace vyrazil s rodinou na procházku. A při této příležitosti uvedl, co ho při boji s rakovinou nejvíc motivuje.

Karel Gott, který trpí tzv. Non-Hodgkinovým lymfomem, po několika týdnech strávených ve špitále konečně mohl vyrazit ven se svými blízkými.

"Ano, vyšel jsem si poprvé po třech týdnech na krátkou procházku s rodinou. Toužil jsem po tom po celou dobu pobytu v nemocnici," řekl reportérům Blesku a dodal:

"Být se svou rodinou je pro mne největší výzva uzdravit se."

Připomeňme, že Mistr nedávno absolvoval první cyklus chemoterapie, po kterém byl propuštěn do domácího léčení. Vyhráno však zdaleka ještě nemá.

„Další fáze onkologické léčby bude pokračovat za několik dní opět při hospitalizaci," uvedla jeho tisková mluvčí Stolzová.

Gott kvůli těžké nemoci zrušil všechna naplánované vystoupení. Podle dostupných informací by se však rád ukázal na předávání Zlatých slavíků – alespoň jako divák. "Z plánovaného duetu s Petrem Kolářem sešlo," konstatoval Jaroslav Těšínský z agentury Musica Bohemica, která inkriminovanou anketu pořádá.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku