Kapela One Direction zažila na turné v Japonsku pěkný trapas
zdroj: tisková zpráva

Kapela One Direction zažila na turné v Japonsku pěkný trapas

21. 1. 2013 – 11:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Kluci z kapely One Direction si zažili trapnou chvilku na tiskové konferenci, která se konala během jejich turné v Japonsku. Protože neuměli téměř ani slovo japonsky, dali si za cíl, naučit se alespoň základní slova každé řeči typické pro zemi, kde budou vystupovat.

V Japonsku se kluci cítili opravdu jako z filmu Ztraceno v překladu a bylo to způsobeno jejich absolutní neznalostí základních slovíček.

Člen skupiny Zayn Malik přiznal, že mu to způsobilo kulturní šok a že se necítil příliš dobře. Večer před tiskovkou popíjel v místním karaoke baru saké, což mu také asi nepřidalo. Nyní si ale kluci uvědomili, že se nechtějí znovu dostat do rozpaků a dali si za úkol naučit se dostatečné množství cizí řeči, aby si měli s fanouškama ze zemí, kde vystupují, co říct a určitě jim to posílí vzájemné pouto s nimi.

One direction zdroj: tisková zpráva

"Kluci slíbili, že se naučí během letu do země kam pojedou koncertovat alespoň dvacet nejpoužívanějších slov v jazyku té země," vysvětlil přítel kapely.

Zayn, Harry, Liam, Louis a Niall budou muset vynaložit trochu více úsilí, aby se nedostali do podobné situace jako na tiskové konferenci v Japonsku. Budou prý používat YouTube, různé návody, aby oprášili své jazykové znalosti a snad to bude stačit.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku