Justin Bieber o svých nahých fotografiích: 'Připadám si zneužitý!'
zdroj: nydailynews.com

Justin Bieber o svých nahých fotografiích: 'Připadám si zneužitý!'

17. 10. 2015 – 21:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Jednadvacetiletý kanadský zpěvák okomentoval své rozhodnutí podniknout právní kroky proti novinám The New York Daily News, které zveřejnily jeho pikantní fotky. Co všechno uvedl?

Jak jsme vás již informovali, Justin byl během dovolené na Bora-Bora vyfocen, jak úplně nahý dovádí v bazénu s modelkou Jayde Pierce. Choloustivé snímky se následně objevily na serveru nydailynews.com… a bleskově rozletěly Internetem.

Netrvalo dlouho a The New York Daily News obdržely dopis od advokátní kanceláře Myman Greenspan Fineman Fox Light LLP. Z toho plyne, že interpret hitu One Time požaduje, aby inkriminované fotografie z jejich webových stránek byly neprodleně staženy. S přihlédnutím k okolnostem nám to přijde naprosto zbytečné, nicméně Bieber je evidentně jiného názoru.

"První věc, která mě napadla… byla 'jak to mohli udělat?' Připadám si super zneužitý," postěžoval si v rozhovoru pro magazín Access Hollywood, který ho vyhlásil umělcem měsíce.

"Stejně tak mám dojem, že nemohu nikam vytáhnout paty, natož jít ven nahý. Jakože ve svém vlastním prostoru byste se měli cítit komfortně… především když jste daleko od domova," dodal.

To je ale cena za slávu, Justine! A pokud se někde dobrovolně producíruješ bez šatů... neměl by ses pak vztekat a zatahovat do toho právníky.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku