Justin a Jessica: Svatba tento týden?
Justin Timberlake a Jessica Biel | zdroj: Profimedia

Justin a Jessica: Svatba tento týden?

18. 10. 2012 – 8:56 | Magazín | Jitka Pavlíková | Diskuze:

Justin Timberlake a Jessica Biel spolu chodí už pět let a netají se plány, že spolu chtějí zůstat do konce života. Detaily však drží pevně pod pokličkou, a tak už je světová média "oddala" několikrát. Tentokrát to má být však opravdu potvrzené: Snoubenci by se měli vzít v příštích několika dnech a přísně utajovaném místě v Itálii. 

Jessica byla tento měsíc spatřena, jak si v dobré náladě vybírá v pařížském obchodu pro nevěsty svou róbu. "Jsou připravení se vzít, ale vyvíjejí zvláštní opatření, aby nikdo kromě malé skupiny jejich přátel a rodiny nemohl zjistit, kde se bude obřad odehrávat," svěřil se tisku jeden z přátel hvězdného páru.

Justin Timberlake je americký zpěvák a herec, několikanásobný držitel Ceny Grammy. Svou kariéru zpěváka začínal v rámci chlapecké skupiny 'N Sync a od roku 2002 se pak vydal na sólovou dráhu. Co se týče filmové kariéry, diváci ho mohli vidět ve filmech jako Vyměřený čas nebo Kamarád taky rád. Jeho snoubenka Jessica Biel pochází také z USA a zahrála si ve filmech jako Letní vzplanutí, Iluzionista, Na sv. Valentýna nebo Když si Chuck bral Larryho.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku