Julianne Moore: 'Věřím v terapii, ne v Boha'
zdroj: tisková zpráva

Julianne Moore: 'Věřím v terapii, ne v Boha'

11. 2. 2015 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Čtyřiapadesátiletá herečka zavzpomínala na období po rozpadu svého prvního manželství.

Julianne Moore v rozhovoru pro magazín Hollywood Reporter přiznala, že krátce po rozvodu s Johnem Gouldem Rubinem propadla silným depresím.

"Byla jsem hrozně osamělá. Nemám pocit, že bych se tenkrát cítila šťastně. Neměla jsem takový soukromý život, po jakém jsem toužila. Jako dvacátnice jsem tvrdě pracovala a pokoušela se někam posunout, jenže to byla jen práce – já chtěla rodinu," prohlásila.

Hvězda filmu Still Alice se nakonec rozhodla začít navštěvovat terapeuta. "A přišla jsem na to, že osobní život je stejně důležitý jako ten profesní," konstatovala a dodala:

"Dřív jsem kamarádkám tvrdila, že kariéru je zapotřebí budovat, ale soukromý život ne. Pak jsem však přišla na to, že to není pravda – musíte budovat oboje."

Moore se podělila rovněž o své názory na spiritualitu. "Nevěřím v Boha... Když mi před pěti lety zemřela maminka, došla jsem k závěru, že žádné 'tam' není.  Jenom si o všem vymýšlíme příběhy, abychom to lépe pochopili. Jinak je tu jen chaos… Já naprosto věřím tomu, že jste hlavní postavou svého vlastního příběhu a můžete si vytvořit takový život, jaký chcete."

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku