Josef Vojtek promluvil o nemoci svého syna
zdroj: tisková zpráva

Josef Vojtek promluvil o nemoci svého syna

1. 10. 2014 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Devětačtyřicetiletý zpěvák přiznal, že dokud jeho vlastnímu synovi Matyášovi nediagnostikovali cukrovku, nemoci ho příliš nezajímaly.

Josef Vojtek se zúčastnil slavnostního zahájení výstavy pořádané Klubem nemocných cystickou fibrózou. Při této příležitosti se rozpovídal o nemoci sedmiletého Matyášovi, kterého má s tanečnicí Libuší Vojtkovou - i o tom, jak změnila jeho pohled na určité věci.

 „Člověk, pokud to nezažije na vlastní kůži nebo v rodině jako my, na to kouká úplně jinak. Dokud to nemá, tak to neřeší. Nikdy neřeším problém, který není," svěřil serveru Revue.iDNES.cz a dodal:

„Ale samozřejmě, že když to přijde, tak pak už to člověk řeší. Nikomu bych to nepřál a nikomu to nezávidím. Jsou to starosti, bezesné noci."

Josef Vojtek zdroj: tisková zpráva

Připomeňme, že frontman skupiny Kabát Libuši opustil krátce po porodu. Našel si totiž jinou. Později navíc vyšlo najevo, že Vojtkova milenka je kolegyně a velmi dobrá kamarádka jeho ženy…

„Nikdy mě nenapadlo, že budu rozvedená matka. Dostala jsem lekci, už budu hledat jen svobodného,“ řekla Libuše v roce 2008 Novinkám.cz. Narážela tím na skutečnost, že Josef kvůli ní odešel od Sabiny Laurinové a jejich dcery Valentýnky.

To, že Matyáš je těžce nemocný, vyšlo najevo v jeho čtyřech letech.

„Když malému na jaře zjistili cukrovku 2. typu, byl to pro nás šok, strašná rána, nikdo v rodině tuto nemoc neměl. Nechápali jsme, proč právě Matýsek,“ prohlásila tehdy Vojtková.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!