Jirka Pomeje se na dovolené v Thajsku nečekaně oženil!
zdroj: tisková zpráva

Jirka Pomeje se na dovolené v Thajsku nečekaně oženil!

23. 1. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Už dlouho se známý moderátor a herec odhodlával k velkému kroku, jakým manželství bezpochyby je a zejména kvůli nedostatku financí to stále odkládal. Nyní je ale všechno jinak a na dovolené v Thajsku pojal svou Andreu konečně za ženu.

Osmačtyřicetiletý Pomeje byl v minulosti ženatý již dvakrát a to s herečkou Michaelou Kuklovou a kontroverzní zpěvačkou Ivetou Bartošovou, která denně plní bulvární plátky. Není se tedy čemu divit, že jim manželství vydrželo pouhý rok. Jirka poté poznal několik dalších žen, se kterými jistě plánoval budoucnost, ale zakotvil až v náručí čtyřiadvacetileté Andrey Šťastné, se kterou by snad konečně mohl nalézt to pravé štěstí.

Jirka a Andrea zdroj: tisková zpráva

Jirka s Andreou odletěli na tři týdny do Thajska, ale téměř nikdo o jejich plánovaném kroku nevěděl. Zajímavé je, že přesně před rokem v té samé zemi Jirka své tehdy ještě přítelkyni navlékl snubní prsten. Svatba se tedy udála do roka a do dne a dnes již manželé budou muset potvrdit svůj svazek ještě na českých úřadech, aby manželství bylo právoplatné. Obřad se konal jak jinak než v buddhistickém chrámu za přítomnosti mnichů, takže oba jistě budou mít do konce života na co vzpomínat.

Jirka je zřejmě zase při penězích a nehodlal za žádnou cenu na své milé šetřit. Ostatně to nedělal ani u svých dvou předchozích manželek, se kterými si svůj velký den také náležitě užili. Snad už to bude Jirkova poslední svatba a dočkáme se i nějakého malého Pomíka.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!