Jiří Krampol přiznal, že ho sužují silné bolesti. Do lázní se mu ale nechce
zdroj: Profimedia

Jiří Krampol přiznal, že ho sužují silné bolesti. Do lázní se mu ale nechce

18. 1. 2016 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Sedmasedmdesátiletý herec otevřeně promluvil o svém zdravotním stavu. Co všechno prozradil?

Jiřího Krampola si před třemi dekádami zpřetrhal vazy v koleni a od té doby s ním má problémy. Jeho doktorka mu nyní doporučila pobyt v lázních, jenže ten ho ani trochu neláká.

"Unudil bych se tam," svěřil serveru Super.cz a dodal:

"Jinak mám celou zimu katar průdušek, ale to mám od dětství, takže to není nic nového. Ale byl jsem na všech možných vyšetřeních a musím zaklepat, prý jsem údajně zdravý. Možná jsem ale jen blbě vyšetřený."

Krampol se nedávno pořádně naštval na českou vládu – a to kvůli tomu, že valorizovala důchody o pouhých 40 Kč. Podle jeho názoru se jedná o urážku.

"Kdybych ve svém věku stále nepracoval, můžu se jít pást. Důchod jde celý na nájem, a kde je jídlo a nějaké oblečení? A co mají dělat ti, kteří už dělat nemohou?" rozohnil se oblíbený bavič a moderátor v rozhovoru pro Blesk.

Člověk hned napadne, že vzhledem ke svým příjmům si na stáří mohl našetřit pořádný balík. Problém ovšem spočívá v tom, že vždy rád rozhazoval.

"Opravdu žádné úspory nemám, jen skutečné minimum. I když jsem v životě vydělal dost peněz, vrazil jsem je do cestování," přiznal v roce 2013 magazínu Aha!.

Za těchto okolností samozřejmě není divu, že pořád musí makat.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku