Jessie J: V klipu pro svůj nový singl se svlékla do naha
zdroj: Profimedia

Jessie J: V klipu pro svůj nový singl se svlékla do naha

30. 5. 2013 – 11:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Pětadvacetiletá britská zpěváčka ve videoklipu k písni Wild předvádí, že umí být opravdu divoká!

Jessie J spojila své síly s britským rapperem Dizzee Rascalem i hvězdou Def Jamu Bigem Seanem a připravila svým věrným fanouškům dárek v podobě žhavého videoklipu.

Černobílé video začíná záběry na Jessie, kráčející tmavou chodbou. Jakmile dojde do fotoateliéru a dostane se do záře reflektorů, začne se svlékat do černého sexy spodního prádla. Zpívá, tančí a v krátkých prostřizích se objevuje úplně nahá! Později se k ní přidává Dizzee Rascal i Big Sean a show pokračuje.

Není se co divit, že tento klip na serveru YouTube během prvních 24 hodin nasbíral více než 250 000 zhlédnutí a v žebříčku UK iTunes se dostal do Top 5. Mimochodem, Wild bude hlavním singlem Jessiina druhého studiového alba, jehož vydání je naplánováno na 8. července.

Dodejme, že Jessie J v současnosti působí jako porotce v talentové soutěží The Voice UK a připravuje sérii živých vystoupení na letních festivalech. Podle předběžných informací by se měla objevit například na Sound Island Festival v Kentu (28 července) nebo na Virgin Media's V Festival v Essexu a Staffordshire (víkend 17-18. srpna). Pokud tedy do těchto končin zrovna budete mít cestu, neváhejte a běžte si ji poslechnout.

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku