Jessica Simpson se vdala
zdroj: Profimedia

Jessica Simpson se vdala

7. 7. 2014 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třiatřicetiletá herečka a zpěvačka si konečně vzala svého přítele Erika Johnsona, kterému loni v červnu porodila druhé dítě.

Americký fotbalista sice požádal Jessicu o ruku už před čtyřmi lety, jenže svatba byla dvakrát odložena – pokaždé z důvodu zpěvaččina těhotenství.  V květnu 2012 přišla na svět holčička Maxwell a o cca třináct měsíců později se pár dočkal i chlapečka, který dostal jméno Ace Knut. Obřad tedy proběhl až teď a to na krásném ranči v Santa Barbaře.

„Řekli jsme si své ‚ano‘ před příbuznými, přáteli a – což je nejdůležitější – našimi dětmi. Byly to nejšťastnější chvíle našich životů,“ uvedli novomanželé ve společném prohlášení.

Jessica Simpson svatba zdroj: Profimedia

Veselky se podle dostupných informací zúčastnilo více než 250 hostů včetně Ashlee Simpson a jejího snoubence Evana Rosse, Jessicy Alby, Cashe Warrena, CaCee Cobb a Donalda Faisona.

Jessicu a Erika seznámili jejich společní přátele a oba si prý okamžitě padli do oka. „Nemohla jsem si přát lepšího muže,“ řekla v roce 2010 Jessica magazínu People. Zanedlouho poté už se chlubila ohromujícím rubínovým prstenem od Neila Lana…

Zatím bez komentáře, buďte první!