Jennifer Lawrence přiznala, že nechybělo mnoho, aby už v pubertě přišla do jiného stavu
zdroj: Profimedia

Jennifer Lawrence přiznala, že nechybělo mnoho, aby už v pubertě přišla do jiného stavu

14. 1. 2016 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Pětadvacetiletá herečka uvedla, že její máma byla velkou odpůrkyní antikoncepce. Proto si pro kondomy apod. musela chodit na kliniku plánovaného rodičovství.

Problém spočíval v tom, že Jennifeřina matka je nábožensky založená - a dřív k víře měla vysloveně fanatický přístup.

"Dnes už to tak hrozné není. Ale tenkrát bych nebyla schopna dostat se k antikoncepci, kdybych nechodila na kliniku Planned Parenthood. Nebyla bych schopná dostat se ke kondomům a antikoncepci a všem těmto věcem, které jsem jakožto normální teenagerka, která vyrůstala v Ježíšově domě, potřebovala," svěřila Glamouru.

"A teď jsem úspěšná žena, která nebyla těhotná," dodala s úsměvem.

Redaktor následně zavedl řeč na její nedávný rozhovor pro časopis Vogue, během kterého mj. uvedla, že jí opět narostla panenská blána.

"Ano, je zpět. Jsem oficiálně panna," komentovala to pobaveně hvězda Hunger Games.

To o ni vážně žádní kluci nestojí?

 "Je to tak, že jsem vybíravá," přiznala Lawrence. "Jen velmi, velmi zřídka ucítím, že přeskočila jiskra. A pro mě je to opravdu jen o té jiskře. Ne o něčem jiném. Měli byste vidět některé lidi, které jsem shledala atraktivními. Byli byste šokovaní."

Připomeňme, že jedním z mužů, do kterých se Jennifer podle svých vlastních slov zakoukala, byl i osmašedesátiletý komik Larry David. No, proti gustu…

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku