Jennifer Lawrence: 'Bojím se vycházet z domu'
zdroj: Profimedia

Jennifer Lawrence: 'Bojím se vycházet z domu'

19. 11. 2014 – 13:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Čtyřiadvacetiletá herečka si postěžovala, že ji neustále pronásledují senzacechtiví paparazzi.

Jennifer podle svých vlastních slov samozřejmě dobře věděla, že život celebrity má i své stinné stránky. Neměla však tušení, jak obtížné pro ni bude se s tím vypořádat.

„Bylo mi jasné, že se stanu objektem zájmu bulvárních fotografů. Nepočítala jsem ale s tím, že budu trnout úzkostí pokaždé, když budu otvírat domovní dveře, nebo že mě bude po ulicích nahánět deset úplně neznámých mužů,“ uvedla v rozhovoru pro agenturu AP.

„Jasně, můžete si říct, že jde prostě o součást vaší práce a musíte se s tím smířit. Ale nechce se vám čekat, jak na to bude reagovat vaše tělo a emoce,“ dodala.

Jennifer Lawrence zdroj: tisková zpráva

Jako konkrétní příklad hvězda Hunger Games uvedla situaci, kdy se ubytovala v jistém hotelu a následně zjistila, že si ani nemůže vyvětrat. „Venku na mě číhal celý tým paparazzi. A mohli se tam pohybovat, protože šlo o veřejný majetek. A mohli mě fotit, protože jsem veřejnou osobou; a mohli na mě uspořádat štvanici, protože jsem veřejnou osobou.“

Blonďatá kráska nicméně poznamenala, že od veřejnosti žádné velké pochopení nečeká.

„Nikdo s námi nesoucítí a nikdo nám nechce pomoct, protože každý vidí jen to, kolik vyděláváme. Takže si pomyslí něco o tom, že jakožto milionáři máme držet hubu,“ prohlásila se svou typickou upřímností.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku