Jennifer Lawrence a Emma Watson se kočkovaly na Diorově Haute Couture
zdroj: Profimedia

Jennifer Lawrence a Emma Watson se kočkovaly na Diorově Haute Couture

8. 7. 2014 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Na přehlídkách Haute Couture se prezentuje to nejlepší z práce slavných módních návrhářů. Není divu, že je navštěvuje řada celebrit.

Jennifer Lawrence se tentokrát pořádně odvázala a na včerejší show Christiana Diora, která se konala v Paříži, dorazila v černobílých letních šatech bez podprsenky.

Americká herečka je známá tím, že má velký smysl pro humor a s oblibou vymýšlí různé legrácky. Například na letošních Oscarech „neunesla prohru“ s Lupitou Nyong’o a sošku za nejlepší ženský herecký výkon ve vedlejší roli se jí pokusila ukrást.

Své pověsti představitelka Katniss Everdeen z Hunger Games dostála i na Diorově Haute Couture, kde mj. zapózovala společně s Emmou Watson. Během focení však čtyřiadvacetileté Francouzce zakrývala rukou obličej.

Jennifer Lawrence a Emma Watson zdroj: Profimedia

Dodejme, že kromě Jennifer a Emmy se této významné módní události zúčastnily i další hollywoodské hvězdy – například Charlize Theron, Sean Penn, Marion Cotillard a Rosamund Pike. A většině z nich se předváděné modely velmi líbily.  

„Jennifer se po skončení přehlídky odebrala do zákulisí, aby osobně pogratulovala hlavnímu návrháři Rafu Simonsovi za jeho nejnovější krejčovské výtvory,“ uvedl magazín Daily Mail.

Zatím bez komentáře, buďte první!