Jennifer Aniston odložila svatební přípravy na neurčito: Blíží se rozchod?
zdroj: Profimedia

Jennifer Aniston odložila svatební přípravy na neurčito: Blíží se rozchod?

4. 7. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Komediální herečka se tolik těšila na svatbu se svým snoubencem Justinem Therouxem, až se nakonec plány odložily.

Čtyřiačtyřicetiletá představitelka Rachel z Přátel chtěla trumfnout svého bývalého manžela Brada Pitta, který také plánuje s Angelinou Jolie veselku na letošní rok. Dokonce to vypadalo, že svatební hosté nebudou vědět, na kterou svatbu dřív, tedy ti společní obou bývalých manželů. Nyní to vypadá, že se jedna ze svateb konat, alespoň prozatím, nebude.

"Justin z té svatby couvá. Nyní má tolik jiných cílů...proto bylo plánování svatby odloženo," svěřil se magazínu Life&Style jeden z jeho přátel.

Pár prý dokonce bydlí odděleně a to zejména kvůli svým pracovním povinnostem. Problém je také v tom, že Justin miluje New York a Jennifer zase dává přednost klidu Jižní Kalifornie. "Pokud by bylo na Justinovi, zůstal by v New Yorku natrvalo...," dodal kamarád. Bude to znamenat konec hereččina dalšího vztahu?

Jak je vidět, bezdětná Jennifer touží po rodině a klidu, kdežto její drahý začal vyhledávat své staré kamarády a rušný život ve velkoměstě. "Justin se v New Yorku cítí úplně spokojeně. Od té doby, co je zpět, jezdí denně na kole, setkává se s přáteli a bydlí ve svém starém apartmánu. Poprvé od té doby, co je s Jennifer, se nevidí pravidelně," říkají jeho přátelé. "Dělají co můžou, aby to fungovalo," dodali.

Časté odloučení ale časem může způsobit, že svatební plány zůstanou pouhými plány a herečka opět na ocet.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku