Jennifer Aniston díky nové roli zestárla a konečně vypadá na svůj věk!
zdroj: Profimedia

Jennifer Aniston díky nové roli zestárla a konečně vypadá na svůj věk!

28. 7. 2013 – 9:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Kdo by poznal tu sladkou blondýnu z jednoho z nejoblíbenějších seriálů? V nové roli by v ní idol miliónů mužů hledal jen málokdo.

Čtyřiačtyřicetiletá Jennifer má v poslední době práce nad hlavu a díky odkladu její svatby se snoubencem Justinem Therouxem nyní ještě víc. Co je ale skutečným důvodem odkladu jejich veselky, není úplně zřejmé, ale na rozchod to zatím nevypadá. Oba mají příliš práce, která jim nedovoluje ponořit se do svatebních příprav naplno.

Jennifer Aniston zdroj: tisková zpráva

Na posledních fotografiích krásné nestárnoucí herečky z natáčení jejího posledního filmu Squirrel To The Nuts v New Yorku zestárla minimálně o deset let. Hnědá kudrnatá paruka na mikádo udělala s jejím vzhledem divy a jindy sexy kost Jennifer může s klidem hrát role maminek!

Komediální herečka má také v poslední době několik kil navíc, které ji ale jak je vidět netrápí a možná je to z toho všeho stresu kolem svatebních příprav, nebo kvůli nové roli. O tom, zda zajídá odloženou svatbu již hotovými svatebními koláčky, se lze jen dohadovat. 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku