Je Keira Knightley obětí nevšední nemoci?
zdroj: Profimedia

Je Keira Knightley obětí nevšední nemoci?

15. 1. 2013 – 15:35 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Kvůli vysokému pracovnímu nasazení si krásná herečka uhnala zánět pohrudnice.

Sedmadvacetiletá herečka pracovala v roce 2012 na několika projektech najednou, značná míra stresu má za následek plicní infekci, která Keiře způsobovala silné bolesti při každém nadechnutí. „Hraji v dobových filmech a mám starou prazvláštní chorobu“, uvedla Keira australskému magazínu Harpers Bazaar. „Neuvědomila jsem si, že během měsíce jsem si stále nedošla k doktorovi. Zkoušela jsem v divadle a došlo mi, že je to vážné, až potom, co jsem nebyla schopna se udržet na nohou. (…) Prosili mě, ať už si konečně zajdu k doktorovi“, dodala posléze.

Kaira_2 zdroj: Profimedia


Potom, co se charismatická herečka uzdravila, začala se více zajímat o své zdraví. Hvězda si nakonec uvědomila, že karaoke a zábava s přáteli je dobrým prostředkem, jak odbourat přemíru každodenního stresu. „Nakonci loňského roku mi moje tělo vypovědělo službu a tak jsem řekla, že s tím musím už opravdu něco udělat“, vzpomíná Keira. „Začala jsem sportovat, věnuji se józe, někdy se bavím karaoke a nějakým dobrým tancem“, uzavřela.


Keiru Knightley můžete v současné době vidět ve filmu „Anna Karenina“ od Joa Wrighta, kde ztvárnila hlavní roli. Film měl českou premiéru v prosinci loňského roku.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku