Je Jennifer Aniston opravdu konečně těhotná?
zdroj: tisková zpráva

Je Jennifer Aniston opravdu konečně těhotná?

7. 8. 2013 – 7:59 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

O tom, zda je skutečně komediální herečka v očekávání se svým prvním potomkem, si už šuškají i hollywoodští vrabci na střeše.

Bylo by na čase! Totiž, kdy jinak než nyní, v jejích čtyřiačtyřiceti letech, by chtěla založit rodinu? Svého bývalého manžela Brada Pitta a jeho šestičlenou bandu potomků asi už netrumfne, ale minimálně jedno by se jí podařit ještě mohlo. V poslední době se Jennifer objevuje na veřejnosti stále častěji s rukou na břiše, nebo s nápadně vystouplým bříškem. Buď se jedná o náhodu, následek přejedení a nebo skrývá jedno velké tajemství.

Jennifer Aniston zdroj: Profimedia

Naposledy se fámy o jejím rostoucím bříšku objevily na premiéře jejího nového filmu Millerovi na tripu, která se konala minulý týden v New Yorku. Je sice pravda, že přiléhavé a ještě k tomu saténové šaty mohou někdy nadělat pěknou paseku, ale pokud se spekulace potvrdí, herečka bude konečně šťastná po všech stránkách. Pracovních nabídek má stále dost, je zamilovaná a zasnoubená se svým Justinem Therouxem a zub času se na ní také zatím tolik nepodepsal. V současné době natáčí v New Yorku nový snímek Squirrels To The Nuts, ve kterém se představí v úplně jiné image, než jsme u ní zvyklý. Nechme se překvapit.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku