Jako vejce vejci? Kaia Gerber se čím dál víc podobá své mamince Cindy Crawford
zdroj: tisková zpráva

Jako vejce vejci? Kaia Gerber se čím dál víc podobá své mamince Cindy Crawford

6. 11. 2013 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Sedmačtyřicetiletá supermodelka a její dvanáctiletá dcera Kaia vyrazili na projížďku na kolech. To si paparazziové samozřejmě nemohli nechat ujít...

Cindy a Kaia byly spatřeny na oblíbené cestě, která vede podél světoznámé Malibu Beach. Obě na sobě měly stylové černé legíny a s úsměvem šlapaly do pedálů. A už na první pohled bylo zřejmé, že jde o matku a dceru.

Cindy Crawford zdroj: Profimedia

Kaia je své slavné mamince natolik podobná, že se o ní běžně píše jako o její dvojnici - a také nástupkyni. Zdědila totiž nejen Cindinu krásu, ale i její talent. Ostatně už před dvěma roky se stala tváří kampaně značky Versace, což se jen tak někomu nepodaří.

Cindy Crawford a dcera zdroj: Profimedia

Připomeňme, že Kainým otcem je jednapadesátiletý Rande Gerber, majitel řetězce barů Midnight Oil. Kromě ní spolu Rande a Cindy mají také čtrnáctiletého syna Presleyho. Mimochodem, i Kain starší bratr by se v případě zájmu klidně mohl živit jako profesionální model.

Samotné Cindy se tato představa ale evidentně moc nezamlouvá. Přibližně před rokem se nechala slyšet, že by své děti od světa modelingu raději zatím držela dál a na adresu své dcery poznamenala, že je podle ní na tuto práci ještě příliš mladá.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku