Jaké telefony používají slavné osobnosti? Reklamu dělají různým výrobcům, ale mají iPhony. Přešlap udělala i Wonder Woman.
Telefony | zdroj: tisková zpráva

Jaké telefony používají slavné osobnosti? Reklamu dělají různým výrobcům, ale mají iPhony. Přešlap udělala i Wonder Woman.

31. 10. 2018 – 13:29 | Magazín | Inzerce | Diskuze:

Jistě jste nepřehlédli reklamy na mobilní telefony, které propagovaly slavné osobnosti. Kdo by zapomněl na slavného Jaromíra Jágra a jeho reklamu na telefony Huawei. S herci, moderátory a zpěváky propagujícími určitý model se můžeme setkat po celém světě. Jaké telefony ale používají v soukromém životě?

Než zabloudíme za hranice, podívejme se nejprve na pár českých slavných, kteří propagovali telefony různých značek. Jako nezapomenutelný se jeví Jaromír Jágr, který propagoval telefony Huawei. Způsobil ovšem faux pas, když se fotil svým iPhonem 6s v posilovně a fotku přidal fanouškům na Facebook.

To se už ale nestalo Evě Samkové, slavné české snowboardistce a olympijské vítězce ve snowboardcrossu (2014), jež propůjčila v České republice svou tvář značce Honor, především velmi úspěšnému modelu Honor 9.

Za českými luhy a háji je situace podobná. Herečka Gal Gadot, slavná představitelka krásné Wonder Woman, jež například vyhrála v roce 2004 i Miss Izraele, se upsala značce Huawei a propagovala její model Huawei Mate 10 Pro. Kampaň se dostala také na její Twitter, kde zveřejnila příspěvek právě s oním telefonem. Vše by probíhalo dle plánu, kdyby příspěvek nezveřejnila iPhonem.

Také Oprah Winfrey se neubránila faux pas, tentokrát v oblasti tabletů, když jí společnost Microsoft svěřila propagaci svého zařízení Surface. Byla z něj tak nadšená, že se na Twitteru pochlubila s tím, že jich již 12 koupila jako vánoční dárek. Příspěvek zveřejnila iPadem.

Ellen DeGeneres, americká komička a herečka, která ztvárnila hlavní roli ve filmu Mr. Wrong a propůjčila také hlas Dory v animovaném filmu Hledá se Nemo, obdržela od společnosti Samsung 20 milionů dolarů za prezentaci telefonu Galaxy. Své snímky ale stále fotila iPhonem.

A můžeme rovnou pokračovat dalším ikonickým jménem. Fotbalista David Beckham byl ambasadorem společnosti Samsung, když byl vyfocen, jak používá v soukromí iPhone. Tenista David Ferrer byl na Twitteru uchvácen schopnostmi Samsungu Galaxy S4, své dojmy nicméně raději sdílel z Apple iPhonu.

A faux pas se nevyhýbají ani vysoko postaveným businessmanům. Například John Legere, který je generálním ředitelem T-Mobile USA, propagoval v Americe Samsung Galaxy Note 3, jež přicházel na tamní trh. Na Twitteru sdílel nadšení z příchodu phabletů a údajně nevěděl, co by bez svého Note 3 dělal. Fanoušci to věděli, zřejmě by používal svůj iPhone, ze kterého tweet napsal.

Zatím bez komentáře, buďte první!