Jak šel čas s Ewou Farnou: Z nevýrazné holčičky vyrostla sexy kočka!
zdroj: tisková zpráva

Jak šel čas s Ewou Farnou: Z nevýrazné holčičky vyrostla sexy kočka!

6. 2. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Podívejme se, jak šel čas se zpěvačkou Ewou Farnou, která v brzké době zasedne v porotě oblíbené pěvecké soutěže Česko Slovenská Superstar.

Nyní už devatenáctiletá zpěvačka česko-polského původu začala svou profesionální kariéru ve třinácti letech se svým prvním velkým singlem Měls mě vůbec rád, který se posluchačům zanedlouho vryl do paměti. Zpěvačku tehdy objevil producent Lešek Wronka a její kariéra začala velmi rychle stoupat. Každý si Ewu pamatuje hlavně s rovnátky, které k ní po několik let neodmyslitelně patřily. Dnes už má ale zuby krásně srovnané a s každým rokem je krásnější.

Ewa rovnatka zdroj: tisková zpráva

Zpěvačka každou chvíli mění svou image a dokonce zkusila i červenou barvu vlasů, u které ale dlouho nevydržela. Zřejmě se tak chce vymanit ze své dětské podoby s rovnátky a rošťáckým kukučem. Nyní už ji ale všichni berou jako dospělou ženu, která to umí na pódiu pořádně rozjet.

Ewa Farna zdroj: tisková zpráva

Zpěvačka už má za sebou také dva mediálně známé vztahy, které ale skončily rozchodem. Chodila například se zpěvákem Tomášem Klusem, který nyní čeká se svou přítelkyní miminko nebo s Marcusem Tranem, nynějším snoubencem moderátorky Martiny Gavriely.

Klus a Farna zdroj: tisková zpráva

V roce 2006 Ewa vyhrála ocenění Objev roku v anketě Zlatý slavík a o rok později se stala objevem roku Hudebních cen Óčka a zároveň získala platinové desky za svá dvě do té doby vydaná alba. Od té doby obdržela mnoho dalších ocenění a stala se velmi populární také v sousedním Polsku, kde nyní začala studovat práva na vysoké škole ve Varšavě.

Ewa Farna zdroj: tisková zpráva V letošní pěvecké soutěži Česko Slovenská Superstar zasedne jako jedna z porotkyň společně s Pavlom Haberou a Ondřejem Soukupem a už teď se můžeme těšit na její zajímavé outfity a styling. 

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku