Jak se ukrajinská kráska Mila Kunis dostala do Hollywoodu?
Mila Kunis | zdroj: tisková zpráva

Jak se ukrajinská kráska Mila Kunis dostala do Hollywoodu?

13. 11. 2020 – 13:01 | Magazín | Michal Burkoň | Diskuze:

Ukrajinská rodačka Mila Kunis patří mezi nejoblíbenější herečky současnosti. Jejím manželem je neméně známá hollywoodská hvězda Ashton Kutcher. Před Kutcherem dlouhých 10 let randila s oblíbeným dětským hercem, představitelem Kevina z filmu Sám doma, Macaulay Culkinem. 

Mila Kunis má za sebou velice pestrý, jak osobní tak profesní život. Přestože se narodila na Ukrajině, rozhodli se její rodiče v roce 1991 přestěhovat do Los Angeles, aby své dceři zajistili lepší život. Nyní je všem jasné, že to byla trefa do černého. Začátky v USA nebyly pro mladičkou Milu procházka růžovou zahradou. Ihned po příjezdu do Los Angeles začala chodit do místní školy, přestože neuměla anglicky vůbec nic. Najednou se tak ocitla "hluchoněmá" v cizím světě. Díky tomu mnoho dnů a nocí proplakala.

V pouhých devíti letech začala navštěvovat hodiny herectví v Beverly Hills Studio, a získala malé role v dětských programech a reklamách. Úplně tou první reklamou byla reklama na Barbie a následovaly další televizní i časopisové reklamy na nejrůznější hračky. Jako modelka se stala tváří dívčí kampaně značky Guess. 

zdroj: Archiv

Mila Kunis ve filmech a seriálech

První seriálovou rolí byla postava mladé Hope Williams v “nekonečném” seriálu Tak jde čas. První filmovou roli si pak odbyla v né moc úspěšném hororu Pirani útočí. Od roku 1999 pravidelně dabuje postavu Meg Griffin v animovaném seriálu o americké rodince, Griffinovi.

Po několika menších rolích se v roce 2002 dočkala první hlavní role v hororu Americké psycho 2, kde hrála postavu krásné dívky Rachel, ve které se usídlí démon.

Po několika dalších významných postavách si v roce 2010 zahrála tanečnici Lily v mysteriozním thrilleru Černá labuť. Za tuto roli byla nominovaná na několik významných cen. Nelichotivou nominaci na anticenu Zlatá malina si pak odnesla roku 2015 za postavu Jupiter ve sci-fi Jupiter vychází.

Společně s Kristen Bell a Kathryn Hahn si roku 2016 vyrazila užívat v komedii Matky na tahu a o rok později v pokračování nazvaném Matky na tahu o Vánocích.

Celý osobní i profesní život Mily Kunis

Mila Kunis: životopis Mila Kunis: životopis | zdroj: tisková zpráva

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku