Jak se má nejvýraznější tvář Superstar Martin Šafařík?
zdroj: tisková zpráva

Jak se má nejvýraznější tvář Superstar Martin Šafařík?

2. 8. 2013 – 15:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Jen co skončil finálový večer pěvecké taletnové soutěže, nikdo z finalistl nebyl v médiích příliš vidět. Martin Šafařík dal o sobě vědět alespoň na sociální síti Youtube.

Dvaadvacetiletý zpěvák pocházející z Uničova v soutěži Superstar zazářil hned od začátku a jeho nezaměnitelný hlas ihned všem vyrazil dech. Po čase ale zejména porotě začala vadit jeho anglická čeština a trochu předimenzovaný a nepřirozený projev. Nakonec se Martin dostal poměrně daleko, ale nevyhrál. V soutěži tak alespoň nalezl novou lásku, kterou se stala Tereza Mandzáková, se kterou se utkali ve finálových kolech a jejíž modelkovská vizáž ostatní dívky doslova rozválcovala, nikoliv však po pěvecké stránce.

Martin Šafařík a Tereza Mandzáková zdroj: tisková zpráva

Jak je patrné z facebookového profilu Martina, stále tvoří s krásnou brunetkou zamilovaný pár a rádi se chlubí i společnými fotografiemi. V červenci se společně objevili v Teleránu na TV Markíza, ale žádný společný song zatím na obzoru vidět není, možná bude ale co nevidět!

Martin nelení a pokračuje ve své rozjeté hudební kariéře, která je zatím sice na minimu, ale kdo ví, jak se to může časem vyvinout. Dnes jak víme, talent nestačí a je třeba mít za sebou i kvalitního managera a tým. Poslechněte si alespoň čerstvou nahrávku singlu Wherever You Will Go od kapely The Calling, kterou nahrál společně se svým kamarádem kytaristou na Youtube!

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku