J.K. Rowling chystá další film z kouzelnického světa Harryho Pottera!
zdroj: tisková zpráva

J.K. Rowling chystá další film z kouzelnického světa Harryho Pottera!

13. 9. 2013 – 18:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Fanoušci čarodějnických knih od britské spisovatelky se dočkají návratu kouzelnického světa, který se tak vrátí na plátna kin.

Nečekejte ovšem osmé pokračování filmu o Harrym Potterovi! Rowling chystá napsat scénář na základě své knihy Fantastická zvířata a kde je najít, kterou vlastnil Harry v Bradavické škole. Studio Warner Brothers oznámilo, že po natočení veleúspěšných osmi dílech o slavném kouzelníkovi, natočí i nový, ale který vlastně s Harrym Potterem nesouvisí a jeho děj se vrátí o sedmdesát let zpátky, než začal příběh největšího kouzelníka všech dob.

J.K. Rowling zdroj: Profimedia

Spisovatelka už kdysi prohlásila, že se určitě ke kouzelnickému světu který vytvořila, vrátí, ale až najde nové zajímavé téma. Zřejmě ten čas nastal a fanoušci se mohou těšit na svět kouzel, který z části znají už z jejích knih. Celý příběh se bude točit okolo Mloka Scamandera, který je fiktivním autorem knihy. I když ústřední postavou nebude kouzelník Harry a jeho přátelé Ron Weasley nebo Hermiona Grangerová, určitě nebude čeho litovat a samotné jméno spisovatelky je předem zárukou kvality.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku