Ivana Gottová: Proč už nebude účinkovat v Přízraku Londýna?
zdroj: Profimedia

Ivana Gottová: Proč už nebude účinkovat v Přízraku Londýna?

1. 6. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Devětatřicetiletá moderátorka má údajně velké problémy s krční páteří.

Ivana Gottová vydala oficiální prohlášení, ve kterém vysvětlila, proč ze dne na den skončila v muzikálu Přízrak Londýna.

"Emu Krahulíkovou jsem požádala o přerušení mého účinkování v muzikálu, a to v okamžiku, kdy jsem měla jistotu, že můj aktuální zdravotní stav mé účinkování vylučuje, a současně s vědomím, že existují rovnocenné alternace. Vzhledem k mému úrazu v divadle moje zdravotní potíže nebyly a nejsou pro produkci muzikálu žádnou novinkou," uvedla.

Připomeňme, že Krahulíková – která inkriminovaný muzikál produkuje - manželku Karla Gotta v této souvislosti označila za "rozmazlenou holku".

"Tak na mě působí. Říct, že není profesionálka, která neumí do ničeho vstoupit a profesionálně z toho vystoupit, je daleko horší, než říct, že je rozmazlená," prohlásila v nedávném rozhovoru pro Super.cz.

Magazín Aha! zase upozornil na to, že v pátek večer Ivana vyrazila na oslavu 70. narozenin Karla Šípa, přestože podle původního plánu prý měla hrát. Karel Gott to však popírá.

"Není to pravda.... Bez ohledu na to, že paní Krahulíková souhlasila s přerušením účinkování Ivany v květnu a červnu, čehož jsem byl přítomen, ani podle původního harmonogramu v pátek hrát neměla," tvrdí.

"Formu, obsah i způsob medializace přerušení účinkování Ivany v muzikálu, stejně tak interpretaci schůzky s paní Krahulíkovou považuji ze strany produkce prostě za neseriózní," dodal.

Zatím bez komentáře, buďte první!