Iggy Azalea tvrdí, že být ženou v roce 2015 je těžké. Bez plastik to prý dost dobře nejde
zdroj: Profimedia

Iggy Azalea tvrdí, že být ženou v roce 2015 je těžké. Bez plastik to prý dost dobře nejde

14. 8. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Pětadvacetiletá australská rapperka nedávno podstoupila další plastickou operaci – tentokrát nosu. Co ji vede k tomu, aby do sebe neustále nechávala řezat skalpelem?

Iggy Azalea na rozdíl od jiných celebrit nijak nemlží. Otevřeně prohlásila, že inkriminovaný zákrok nehodlá popírat.

"Popírání je lameřina," řekla časopisu Seventeen. "Nemyslím si, že byste se měli stydět, pokud jste provedli nějakou změnu svého zevnějšku – což je důvod, proč jsem o těchto změnách vždy hovořila."

Interpretka hitu Pretty Girls prý nelituje žádné plastiky, na které kdy byla. Zdůraznila však, že pokaždé pečlivě zvažovala všechny potenciální důsledky.

"To jak sami sebe vnímáte, se v průběhu času může hodně měnit, takže si myslím, že je dobré to neuspěchat a ujistit se, že je to správná volba. Je to emocionální cesta. Není jednoduché žít se svými nedostatky a přijmout sám sebe – a není jednoduché změnit sám sebe," vysvětlila a dodala:

"Ať se na to podíváte jakkoliv, je to těžká cesta. Jsou věci, které jsem na sobě neměla ráda, a pomocí chirurgie jsem je změnila. Existují i jiné věci, které mi nelíbí, ale naučila jsem se je přijmout. Je důležité mít na paměti, že nemůžete změnit všechno. Nikdy nemůžete být dokonalí."

Podle Iggy to současné ženy mají hodně složité  – mj. kvůli existenci sociálních médií.

"Je tu pořizování selfies a lajkování nebo komentování vzhledu jiných lidí. Je tu mnohem větší tlak na to, abychom vypadaly krásně. Jsou dny, kdy chci jen jediné - vypadat příšerně a i tak se cítit v pohodě," uzavřela.

Souhlasíte s ní?

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku