Hvězda Sherlocka má strach o život: Vyhrožují jí baseballkou!
zdroj: Profimedia

Hvězda Sherlocka má strach o život: Vyhrožují jí baseballkou!

7. 9. 2015 – 10:30 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Amanda Abbington se obrátila na policii poté, co jí prostřednictvím Internetu začal vyhrožovat anonymní blogger – podle všeho fanatický příznivce Benedicta Cumberbatcha. Známe podrobnosti.

Dotyčný blogger zveřejnil šokující příspěvek určený Amandě a jejímu partnerovi Martinu Freemanovi. Ten zahrnoval fotografii baseballové pálky obmotané ostnatým drátem a děsivý text "Můžeme se začít připravovat na případný pohřeb?"

Další zpráva se týkala hereččina kolegy Benedicta Cumberbatcha.

"Jak Martin Freeman, tak Amanda Abbington dělají Benedictovi a všem jeho fanouškům špatné jméno! Vážně by stačilo, kdyby oba byli zticha a už k...a umřeli," stojí v ní.

Abbington si to samozřejmě nenechala líbit.

"Pro zbabělce, který od té doby ten blog vypnul. Již jsme informovali policii, zlatíčko. Mají všechny informace," vzkázala autorovi výše zmíněných hrozeb prostřednictvím Twitteru.

Amandu a Martina, kteří je spolu už 15 let, okamžitě podpořila řada uživatelů.

"Není to pro ně nic nového, ale nejsou ochotni se s tím smířit… Tyto konkrétní zprávy byly neuvěřitelně zlověstné a navíc jsou si dobře vědomi obsedantního charakteru určitého počtu Benedictových příznivců. Doufejme, že ten kdo za tím stojí, bude dopaden a stíhán," řekl zdroj z okolí páru magazínu The Sun.

Zatím bez komentáře, buďte první!