Hvězda Pirátů z Karibiku tvrdě zkritizovala Hollywood
zdroj: Profimedia

Hvězda Pirátů z Karibiku tvrdě zkritizovala Hollywood

20. 6. 2015 – 22:30 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Zoe Saldana se ostře pustila do hollywoodských producentů. Neuvěříte, co všechno řekla.

Sedmatřicetiletá herečka a tanečnice, která se loni stala dvojnásobnou matkou, prohlásila, že téměř celé těhotenství ji stresovali producenti, s nimiž měla pracovat.

"Zkrátka propadli panice. Doneslo se mi, že dokonce probíhaly diskuse o tom, že mě z jednoho projektu vyhodí," konstatovala Saldana v rozhovoru pro USA Today.

"Říkala jsem si 'Ó můj Bože, to si ze mě děláte srandu? Je na mém stavu něco špatného? Nezamlouvá se vám, že se cítím super šťastná? To jsem já – třicátnice, která konečně našla lásku a konečně začala žít svůj život. A to vám narušuje vaše plány? Vážně?'"

Zoe rovněž prohlásila, že v její profesi neexistuje žádný správný čas na založení rodiny. Herečky-matky jsou prý finančně diskriminovány.

"Žena přijde a poví 'Dobře, mám dítě. Vy mě odvedete z mého domova. Mé dítě taky. A chcete po mně, abych pracovala mnohem víc hodin, než bych musela, kdybych zůstala doma. Tím pádem potřebuji chůvu – takže byste mi mohli trochu přidat.' A oni odvětí 'Ne, za chůvy platit nebudeme,'" rozohnila se.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku