Hvězda filmu Za borovicovým hájem zuří: Její partner se údajně zapletl se svou kolegyní
zdroj: Profimedia

Hvězda filmu Za borovicovým hájem zuří: Její partner se údajně zapletl se svou kolegyní

24. 9. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Evě Mendes a Ryanovi Goslingovi to v poslední době moc nefunguje. Zahraniční bulvární média tvrdí, že čtyřiatřicetiletý herec si našel bokovku.

Ryan si podle magazínu Star začal románek s okouzlující Emmou Stone, se kterou momentálně natáčí snímek La La Land. Prý z ní na place nemůže spustit oči a běžně o ní hovoří jakožto o své "pracovní manželce".

Emma Stone zdroj: Instagram

Netřeba asi zmiňovat, že Mendes tyto zvěsti ani trochu nepotěšily.

"Nezáleží na tom, kolikrát Ryan řekl, že jsou s Emmou jen přátelé – ona si dobře uvědomuj, že je pro něj velkým lákadlem… Neustále Ryana kontroluje přes telefon. Pokud se dovolá do hlasové schránky, posílá mu jednu textovku za druhou, až dokud se k ní nevrátí," prohlásil nejmenovaný zdroj.

"Jejich vztah trpí silným nedostatkem důvěry. Myslím, že nejvyšší čas, aby si každý šli svou vlastní cestou," dodal.

Něco na tom bude. Slavný pár totiž řešil velké problémy už loni, kdy Mendes údajně ztropila hysterickou scénu kvůli telefonátu od Ryanovy expřítelkyně Rachel McAdams. Ta vyhlášenému hollywoodskému krasavci chtěla pogratulovat k narození dcery, jenže podle Evina názoru s ním hovořila příliš dlouho. A přestože mnozí Goslinga považují za podpantofláče, tohle prostě nemůže vydržet věčně…

Zatím bez komentáře, buďte první!